Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció

Tisztelt Látogató!


Antikváriumunkban több ezer könyv között válogathat, több szempont szerint kereshet.

A kiválasztott könyvet megrendelheti vagy előjegyezheti attól függően, hogy van-e éppen a raktárunkban.

A megrendelhető könyveknek az áruk is szerepel a listákon, ezeket azonnal tudjuk szállítani. A szállítási költségek a vevőt terhelik, melyet a mindenkori postai díjszabás alapján számítjuk fel (ajánlott levél vagy csomag).
A fizetés és kézbesítés módjáról e-mailben vagy telefonon egyeztetünk. Fizetni banki vagy postai utalással lehet, (megegyezés szerint postai utánvétellel), személyes átvátel esetén készpénzben. Személyes átvételre lehetőség van Szentendrén egy megadott címen, illetve Budapest belvárosában megbeszélt találkozóhelyen, a postaköltségnek megfelelő összeg fejében.

Előjegyezhető az a könyv, amely jelenleg nincs raktáron. Ha beszerzésre került, az előjegyzőt értesítjük és megadjuk a könyv vételi árát.

Keresés:
  • Általános keresés: Ha a navigációs sor keresés mezőjébe bármilyen szót, szótöredéket beír, megkeressük azokat a könyveket, melyeknek, címében, témájában, szerzője nevében vagy bár mely általunk nyilvántartott adatában az szerepel.
  • Kereshet a cím, a szerző nevének bármely részlete alapján a Cím és/vagy szerző szerinti keresés rovatban.
  • A sorozat és téma és kiadó szerinti kereséseknél konkrét témát, sorozatot ill. kiadót választhat, amelynek könyveit megjelenítjük.
  • Az újdonságok: az utolsó néhány hétben felvitt könyvek lekérdezése.
  • Előjegyezhetők: az előjegyezhető könyvek lekérdezése.
  • Megrendelhetők: a megrendelhető könyvek lekérdezése.

Ha megtalálta a keresett könyvet, előjegyezheti, vagy megrendelheti. Előjegyzéskor és megrendeléskor meg kell adnia nevét és e-mail címét (telefonszámát), ahol értesíteni tudjuk, ha megérkezett a könyv. Rendszeres vásárlóinknak célszerű regisztrálni és bejelentkezni rendszerünkbe, mert így nem kell minden rendeléskor beírni nevét, címét stb, azon kívül nyomon is követheti előjegyzéseit, rendeléseit.